SEO

Få flere gratis besøgende fra Google.

Der er kamp om topplaceringerne i Google, som favoriserer websites, der lever op til de skiftende krav og forventninger til et godt website. Derfor er der rigtig god forretning i at arbejde løbende med søgemaskineoptimering, som i daglig tale kaldes SEO.

Du har fået lavet et flot website, hvor der er kælet for detaljerne. Det er top-tunet og brugervenligt, klar til at tage imod kunderne. Er du sikker på, de finder det?    

SEO er den korte betegnelse for søgemaskineoptimering og handler i bund og grund om at få bundet alle de løser ender på din hjemmeside sammen, så det performer optimalt og sikrer dig topplaceringer i Google. 

Der er et hav af ting, der kan forhindre dit website i at ligge godt placeret i Google. Det kan for eksempel være indekserings-barrierer (Google kan ikke finde indholdet), det samme indhold flere steder (duplicate content), forkerte title tags (dine sider er navngivet forkert), dine tekster er uden fokus, du bruger forkerte søgeord, nogen har kopieret dine tekster, din hjemmeside loader langsomt eller er dårligt programmeret.

Søgemaskineoptimering handler både om indholdet på din hjemmeside, om teknikken bag og om mængden og ikke mindst kvaliteten af links fra andre websites til dit. Derfor anbefaler vi ofte at arbejde med linkbuilding som en del af SEO.

 

Sådan samarbejder vi

Sådan kan vi hjælpe dig med SEO

Du kan gøre det selv, eller vi kan gøre det for dig.

Vi starter med at tage den store lup frem og lave en SEO-analyse, som går ned i alle detaljer. Vi laver søgeordsanalyse, teknisk analyse, tekstanalyser og samler alle optimeringsmulighederne i en rapport.

Herefter kan du selv gå i gang med at optimere flere af de potentialer, du har fået belyst, du give rapporten til din webudvikler, eller du kan lade os stå for en løbende indsats med optimering af dit website.

Hver måned får du en rapport med indsigt i status og potentialer. Du bliver ikke bundet af en løbende aftale. 

Sådan kan vi hjælpe dig med SEO
Linkbuilding
SEO

Linkbuilding

Hvis du vil have organiske placeringer i toppen af Google, er det afgørende, at andre websites linker til dit. Det kan du selv sørge for, eller vi kan hjælpe dig.  

Læs mere

Hos Gro&Co hjælper vi vores kunder med SEO på mange forskellige måder. Lige fra en indledende rapport som du selv arbejdere videre med, til en løbende indsats med dit website.

Vi vil også gerne hjælpe dig. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Kontakt os