Kontakt

Tøv ikke med at tage fat i os for en uforpligtende snak om dine muligheder for digital markedsføring, kommunikation og strategi - det koster ikke noget at spørge. Vi glæder os til at tale med dig.

Trine Ørskov

Direktør og medejer

Telefon: 42769747
Email: trine@groogco.dk

En uddannelse i virksomhedskommunikation er grundingrediensen i Trines arbejdsliv, hvor hverdagskosten er markedsføring, branding, forretningsudvikling og e-handel. Erfaringen er bl.a. hentet i modevirksomheden BESTSELLER, og bruges nu på den anden side af disken i bureauverdenen. Trine har en skarp pen, som hun bruger som tekstforfatter og til at formulere sine kunders markedsføringsstrategier og omdanne dem til penge på deres bundlinje.

Gustav Østeraa

Marketingkonsulent

Telefon: 53729080
Email: gustav@groogco.dk

Med en baggrund inden for Anvendt Filosofi og Kommunikation er Gustav udstyret med stærke analytiske evner, som han flittigt gør brug af i sit arbejde med digital marketing.

Gustav har en udgivet bog i baggagen og har desuden løst mange opgaver inden for tekstforfatning. Derfor er han lidt af en ordsmed, der især holder af at give kreativiteten frit løb.  

Anders Harboe

Filminstruktør og tekstforfatter

Email: anders@groogco.dk

Anders er idémager, iværksætter, tekstforfatter og filminstruktør. Med baggrund i uddannelser fra Journalisthøjskolen og Københavns Universitet, fortæller Anders historier i billeder og tekst. Hans signatur er film med budskaber, der er til at forstå. Anders leder altid efter den lille historie i den store, fordi det gør budskabet nærværende og efterlader det indtryk hos modtageren, som resulterer i fremgang og omsætning for afsenderen.

Laura Riis

Marketingassistent

Email: laura@groogco.dk

Med en uddannelse som markedsføringsøkonom, bidrager Laura med den nyeste viden indenfor kunde- og forbrugeranalyser.

At skrive er et håndværk og Lauras værktøjskasse er bygget på et solidt fundament. Hun har tillært sig erfaring gennem mange års kreative skriverier. Hun fortæller historier og skriver fængende tekster, der gør sig særligt godt til indholdsproduktion og email marketing.

Nick Becker

Specialist i Google Ads og Google Analytics

Email: nick@groogco.dk

Nick er en rigtig e-nørd med mange års erfaring i mulighederne på Google. Han hjælper kunder i mange brancher med at skabe synlighed, trafik og salg online. Nick har stor erfaring med undervisning i flere af Googles produkter og en særlig evne til at formidle sin viden, så det er til forstå – og med et glimt i øjet.