Kontakt

Tøv ikke med at tage fat i os for en uforpligtende snak om dine muligheder for digital markedsføring, kommunikation og strategi - det koster ikke noget at spørge. Vi glæder os til at tale med dig.

Trine Ørskov

Direktør og partner

Telefon: 42769747
Email: trine@groogco.dk

En uddannelse i virksomhedskommunikation er grundingrediensen i Trines arbejdsliv, hvor hverdagskosten er markedsføring, branding, forretningsudvikling og e-handel. Erfaringen er bl.a. hentet i modevirksomheden BESTSELLER, og bruges nu på den anden side af disken i bureauverdenen. Trine har en skarp pen, som hun bruger som tekstforfatter og til at formulere sine kunders markedsføringsstrategier og omdanne dem til penge på deres bundlinje.

Kevin Schweistrup

Marketingkonsulent

Telefon: 53729080
Email: kevin@groogco.dk

Kevin er digitalt indfødt og er vokset op med SoMe og apps overalt. Han har en palette af kompetencer her, og det er alt fra Facebook & Google annoncering til SEO, hvor han bibringer hans teori fra cand.merc. i marketing.

Digital markedsføring og strategi er derfor det helt naturlige udgangspunkt for Kevin, når vores kunder kommer med et behov der skal dækkes. 

Løsningen kommer med en analytisk og kreativ tilgang og med en sans for detaljen. 

Anders Harboe

Filminstruktør og tekstforfatter

Email: anders@groogco.dk

Anders er idémager, iværksætter, tekstforfatter og filminstruktør. Med baggrund i uddannelser fra Journalisthøjskolen og Københavns Universitet, fortæller Anders historier i billeder og tekst. Hans signatur er film med budskaber, der er til at forstå. Anders leder altid efter den lille historie i den store, fordi det gør budskabet nærværende og efterlader det indtryk hos modtageren, som resulterer i fremgang og omsætning for afsenderen.

Laura Riis

Marketingkonsulent

Email: laura@groogco.dk

Med en uddannelse som markedsføringsøkonom, bidrager Laura med den nyeste viden indenfor kunde- og forbrugeranalyser.

At skrive er et håndværk og Lauras værktøjskasse er bygget på et solidt fundament. Hun har tillært sig erfaring gennem mange års kreative skriverier. Hun fortæller historier og skriver fængende tekster, der gør sig særligt godt til indholdsproduktion og email marketing.

Nick Becker

Specialist i Google Ads og Google Analytics

Email: nick@groogco.dk

Nick er en rigtig e-nørd med mange års erfaring i mulighederne på Google. Han hjælper kunder i mange brancher med at skabe synlighed, trafik og salg online. Nick har stor erfaring med undervisning i flere af Googles produkter og en særlig evne til at formidle sin viden, så det er til forstå – og med et glimt i øjet.

Lars Krogh Jensen

Ecommerce- og SEO-specialist

Lars har været med på den digitale udvikling siden 1999, da www var noget, man skulle lære at stave til. I 2007 fik han øjnene op for, hvad et søgemaskineoptimeret website betyder for en virksomheds succes. Lars har siden løst utallige SEO- og websiteoptimeringsopgaver for vidt forskellige virksomheder, og altid med udgangspunkt i, hvordan man får mest mulig konvertering ud af indsatsen.