Kontakt

Tøv ikke med at tage fat i os for en uforpligtende snak om dine muligheder for digital markedsføring, kommunikation og strategi - det koster ikke noget at spørge. Vi glæder os til at tale med dig.

Trine Ørskov

Strategichef

Telefon: 42769747
Email: trine@groogco.dk

En uddannelse i virksomhedskommunikation er grundingrediensen i mit arbejdsliv, hvor hverdagskosten er markedsføring, branding, forretningsudvikling og e-handel.

Forandring begejstrer mig. Jeg har haft et foranderligt arbejdsliv fuld af begejstring i rejsebranchen, køkkenbranchen, detail, engrossalg og senest i modevirksomheden BESTSELLER. Omdrejningspunktet har altid været markedsføring og kommunikation. Nu begejstres jeg af forskellige kunders markedsføringsopgaver på den anden side af disken i bureauverdenen.

Min pen er skarp bruges flittigt til tekstforfatning og til at formulere mine kunders markedsføringsstrategier og omdanne dem til værdi i deres forretning.

Trine Ørskov

Gustav Østeraa

Marketingkonsulent

Telefon: 53729080
Email: gustav@groogco.dk

Min vej ind i digital markedsføring er lidt utraditionel med en uddannelse i Anvendt Filosofi og Kommunikation. Det har udstyret mig med stærke analytiske evner, som jeg flittigt gør brug af i mit arbejde med vores kunders forskellige digitale markedsføringsopgaver. 

Jeg har en udgivet bog i baggagen i fantacy-genren og løser mange opgaver inden for tekstforfatning. Jeg holder af opgaver, hvor kreativiteten får frit løb.  

Gustav Østeraa

Lone Kirk Korsgaard

Marketingkonsulent

Telefon: 53340989
Email: lone@groogco.dk

Omdrejningspunktet har altid være tekst. Jeg elsker grammatik og fascineres af formuleringer. Og ja, jeg er én af dem, der retter dig, hvis du siger, at du har ”lagt” i sofaen. 

I min rygsæk har jeg uddannelser i virksomhedskommunikation og marketing, hvoraf en stor del er foregået med bopæl i Frankrig. Uddannelserne er krydret med +10 års erfaring med at skabe salg og synlighed via personlig, kreativ og konverterende online kommunikation.

Jeg nørder e-mails. Alverdens nyhedsbreve rammer min indbakke i en lind strøm dagen igennem. I min verden er ”KOM OG KØB” budskaberne løbet på dato. Mit udgangspunkt er altid modtageren og gennem storytelling at formidle den gode, sjove, snævre, indlysende eller utænkelige historie.

Lone Kirk Korsgaard

Anders Harboe

Filminstruktør og tekstforfatter

Email: anders@groogco.dk

Jeg er idémager, iværksætter, tekstforfatter og filminstruktør. Med baggrund i uddannelser fra Journalisthøjskolen og Københavns Universitet, fortæller jeg historier i billeder og tekst.

Min signatur er film med budskaber, der er til at forstå. Jeg leder altid efter den lille historie i den store, fordi det gør budskabet nærværende og efterlader det indtryk hos modtageren, som resulterer i fremgang og omsætning for afsenderen.

Anders Harboe

Laura Riis

Marketingassistent

Email: laura@groogco.dk

Med en uddannelse som markedsføringsøkonom, bidrager jeg med den nyeste viden indenfor kunde- og forbrugeranalyser.

At skrive er et håndværk og min værktøjskasse er bygget på et solidt fundament. Jeg har tillært mig erfaring gennem mange års kreative skriverier. Jeg fortæller historier og skriver fængende tekster, der gør sig særligt godt til indholdsproduktion og email marketing.

Laura Riis

Nick Becker

Specialist i Google Ads og Google Analytics

Email: nick@groogco.dk

Jeg er en ægte e-nørd med mange års erfaring i mulighederne på Google og hjælper kunder i mange brancher med at skabe synlighed, trafik og salg online.

Jeg har stor erfaring med undervisning i flere af Googles produkter og en særlig evne til at formidle min viden, så det er til forstå – og med et glimt i øjet.

Nick Becker

Lars Damgaard

SEO Specialist

Kender du det, når pulsen stiger og hjertet banker lidt hurtigere, når snakken går på web- og søgemaskineoptimering? Kan du (som jeg) høre de dårligt performende søgeords kalden? Måske ikke, men lad mig give dig et indblik i mit arbejde. 

Siden jeg lavede min første hjemmeside i ren HTML i 90’erne, har mit arbejdsmæssige fokus ligget på at forstå og udforme virksomheders digitale tilstedeværelse. Mine øjne er algoritmeformede, så da jeg i 2010 dykkede ned i søgemaskineoptimerings-mulighederne, følte jeg mig straks hjemme. Jeg har siden arbejdet med at forbedre synligheden på internettet for store og små virksomheder – i Danmark og internationalt. 

Mit udgangspunkt er altid at identificere, hvordan mit arbejde kan gavne kunden mest. Lad os sætte fut under din online tilstedeværelse med en veludført SEO strategi.

Lars Damgaard