Gro&Co er blevet en integreret del af

Besøg vores hjemmeside og se hvad vi kan hjælpe dig med

Gå til oerskovgruppen.dk

Vi hjælper dig med at gro

Du ved, hvad der er værd at vide om din forretning og dine
produkter. Vi ved, hvad der er værd at vide om kommunikation
og digital markedsføring. Sammen spotter vi de gode historier i din virksomhed og får den til at gro.

Vores ambition er at øge kvaliteten af kommunikationen i digital markedsføring. Digitale muligheder er smarte, men de har overskygget det, markedsføring handler om: At få en nærmere defineret målgruppe til at interessere sig for det, afsenderen har på hjerte. Det kræver god kommunikation, der er relevant for modtageren, og her halter det, generelt set, i marketingbranchen.

Mulighederne med automatisering, remarketing og algoritmer har fået så meget fokus, at kommunikationshåndværket er glemt. Resultatet? Virksomheder spytter annoncer ud i en lind strøm til sagesløse forbrugere, der bliver mere og mere døve for det, virksomhederne prøver at sige. 

 

Vi har fod på håndværket

Kommunikationshåndværket er vores grundlag, og kompetencerne spænder fra produktion af video, foto, tekst og grafisk indhold til mulighederne for at nå din målgruppe og skabe resultater på sociale medier, web, Google og email.

Større og mindre virksomheder fra mange forskellige brancher samarbejder med os, fordi vi skaber resultater og holder hvad vi lover. 

Vi har fod på håndværket

 

Vi er en del af Ørskov Gruppen og har et team af content-producenter, e-nørder og Google-specialister tilknyttet, så du kan få hjælp til alt fra digital strategi til implementering og drift.

Gro&Co er en del af Ørskov Gruppen

Du får mere, end du betaler for

Hos Gro&Co har vi det på hylderne, du kan få hos ethvert digital marketing-bureau. Og mere end det.

Vi har evnen til at forstå din forretning og dine ambitioner - og formidle det i budskaber din målgruppe forstår og reagerer på. Vi laver ikke bare annoncer, emails og Google Ads. Vi fortæller historier - dine historier - og vores viden om strategisk kommunikation og forretningsudvikling er inkluderet i prisen, så vi sammen med dig kan sætte fut i hele din forretning og flyve den derhen, hvor du vil have det. 

 

Sådan samarbejder vi

Løbende aftaler uden binding

Det koster ikke noget at spørge. Hvis vi skal løse en opgave for dig, kender du prisen, inden vi går i gang.

Vi laver enkeltstående kampagner og kommunikationsopgaver eller står for din løbende markedsføring.    

Hvis du lægger hele eller dele af din løbende markedsføring hos os, bliver du ikke bundet af en abonnementsaftale. Vi rapporterer vores resultater hver måned, hvorefter det står dig frit for at beslutte, om du ønsker at fortsætte samarbejdet med os.

 

Løbende aftaler uden binding

Hos Gro&Co har vi bred erfaring med kommunikation og markedsføring, og vi står op om morgenen for at hjælpe vores kunder med at få succes digitalt. Tag fat i os for en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os
Kontaktperson