Content marketing

Tænk hvis din målgruppe rent faktisk glædede sig til at modtage din markedsføring? Dine muligheder for at blive betydningsfuld for din forbruger ville stige og det samme gør dine chancer for at sælge dit produkt eller din ydelse. I takt med, at Apple, Facebook og Google udfaser tredjepartscookies, er det intet mindre end nødvendigt at vende blikket mod indhold, forbrugerne opfatter som værdifuldt, hvis du skal nå dem med dine budskaber.


Dine modtagere vil underholdes og se indhold, der løser deres udfordringer. Tænk på det sådan her: Din modtager har en mekanisme installeret i sit mind set, der i løbet af de første 2-3 sekunder, hun ser din markedsføring, vurderer om det er relevant for hende. Og mekanismen er hensynsløs hård, for internettet bugner af indhold, der slås om hendes opmærksomhed, så rigtig meget markedsføring bliver vejet og fundet for let. "What's in it for me?" tænker hun helt automatisk, og hvis du i løbet af 2-3 sekunder kan overbevise hende om, at din markedsføring giver hende værdi, er du langt i bestræbelserne på at sælge dine varer eller ydelser. 

Det betyder, at du skal droppe kom-og-køb-budskaberne og se-hvor-gode-vi-er-budskaberne. Vend det om og tag udgangspunkt i din modtager. Hvad optager hende? Og hvordan kan du understøtte det?  

Content marketing bør være udgangspunktet for al den markedsføring, du laver. Det er det hos Gro&Co, fordi vi ved, at godt indhold, der skaber opmærksomhed og løser dine kunders udfordring, også løser din: At sælge det, du lever af. 

Vi vil gerne udfordre din opfattelse af, hvad du kan opnå med godt indhold, og vi vil gerne hjælpe dig med content marketing der passer til dit og dine kunders behov. Det kan være grafisk design, videoproduktion, billeder, tekstforfatning, konceptudvikling eller bannere, der skaber opmærksomhed og salg.    

 

Video der sælger

Sig det med film

Der ligger mange gode historier gemt i din virksomhed, som kan være med til at sælge dit produkt eller din ydelse. Vi kan hjælpe dig med at finde dem og fortælle dem i levende billeder.

 

Læs mere
Sig det med film
Sælger dine ord?
Tekstforfatning

Sælger dine ord?

Giver dine tekster et troværdigt billede af din virksomhed - og sælger de varer? Det ligger i ordlyden.   

Læs mere

Hos Gro&Co kan vi hjælpe dig med mange forskellige slags content. Lige fra produktion af video til tekstforfatning, grafisk design og skrivekurser.

Tag fat i os for en uforpligtende snak.

Kontakt os
Kontaktperson