Gro&Co er blevet en integreret del af

Besøg vores hjemmeside og se hvad vi kan hjælpe dig med

Gå til oerskovgruppen.dk
Sådan samarbejder vi

Sådan kan vi hjælpe dig med at optimere din email marketing

Vi kan hjælpe dig med email marketing på forskellige måder.

Måske kan du have glæde af en halv dags workshop, hvor vi giver indblik i forskellige kampagnetyper, hvad virker/hvad virker ikke, vi ser på en masse eksempler på indhold, der engagerer dine modtagere, udarbejder kampagneplan og giver feedback på evt. tidligere mailudsendelser. Efter workshoppen er du klædt på til at drible videre selv. 

Vi kan hjælpe dig i gang med at få opbygget en modtagerliste, og et eller flere automatiske flows, så du selv har et godt grundlag at arbejde videre på. Du kan også bruge os til at få løbende, konstruktiv feedback på din indsats.     

Eller du kan lægge hele indsatsen i vores hænder - fra planlægning til indholdproduktion, opsætning, udsendelse og opfølgning. 

Vi har ingen standardpakker, for vi oplever, at vores kunder har vidt forskellige behov. Fortæl os om dine, så laver vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

Sådan kan vi hjælpe dig med at optimere din email marketing

Hos Gro&Co kan vi hjælpe dig med email marketing på flere forskellige måder. Lige fra workshops og rådgivning om potentialer og taktik til planlægning, eksekvering og opfølgning.

Kontakt os for en uforpligtende snak.

Kontakt os
Kontaktperson