Gro&Co er blevet en integreret del af

Besøg vores hjemmeside og se hvad vi kan hjælpe dig med

Gå til oerskovgruppen.dk
Søgemaskineoptimering
1. SEO

Søgemaskineoptimering

Hvis dit website er optimeret i forhold til de mange parametre Google måler dets kvalitet på, kan du komme til at ligge øverst i søgeresultaterne - det er en form for gratis online markedsføring, men det koster mange kræfter og kræver den rette strategi og udførelse.

Læs mere
2. Google Ads

Betalt online markedsføring (PPC)

Du kan også betale Google for at give dig gode placeringer i søgeresultaterne og synlighed på utallige eksterne websites i Googles netværk. 

Læs mere
Betalt online markedsføring (PPC)
Den stærkeste salgskanal
3. Email Marketing

Den stærkeste salgskanal

Med en stærk og opdateret email-liste og velplanlagte og varierede emailkampagner, har du opskriften på den absolut stærkeste salgs- og markedsføringskanal indenfor online markedsføring. 

Læs mere
4. Sociale medier

Synlighed og salg

Du møder dine kunder på sociale medier, og hvis du  møder dem med det rette mix af relevant indhold og gode tilbud, kan det blive en god forretning at være til stede på SoMe. 

Læs mere
Synlighed og salg
Indholdet først
5. Content Marketing

Indholdet først

Valget af kanaler er i virkeligheden det sidste, du skal tage stilling til. Begynd med at spørge dig selv, hvad din målgruppes udfordringer er, og hvordan du kan hjælpe med at løse dem. Det er udgangspunktet for det indhold, du skal bruge i din online markedsføring. 

Læs mere

Hos Gro&Co kan vi hjælpe dig med at blive klogere på dine muligheder for at øge din synlighed og din omsætning via digital markedsføring.

Kontakt os i dag - det koster ikke ikke noget at spørge.

Kontaktperson