Content marketing

Tænk hvis din målgruppe rent faktisk glædede sig til at se din brand-video, åbne dit nyhedsbrev, læse dit Facebook-opslag eller møde din bannerannonce på internettet. Dine muligheder for at blive betydningsfuld for din forbruger ville stige i takt med dine chancer for at sælge dit produkt eller din ydelse.


Hvis dine kunder er som folk er flest, vil de gerne underholdes og se indhold, der løser deres udfordringer. Hvis dit indhold kan det, er du allerede langt i bestræbelserne på at sælge dine varer eller ydelser. 

Content marketing bør være udgangspunktet for al den markedsføring, du laver. Det er det hos Gro&Co, fordi vi ved, at godt indhold der skaber opmærksomhed og løser dine kunders udfordring, også løser din: At sælge det, du lever af. 

Vi vil gerne udfordre din opfattelse af, hvad du kan opnå med godt indhold, og vi vil gerne hjælpe dig med content marketing der passer til dit og dine kunders behov. Det kan være grafisk design, videoproduktion, billeder, tekstforfatning, konceptudvikling eller bannere, der skaber opmærksomhed og salg.    

 

Video der sælger

Sig det med film

Har du et komplekst produkt eller en god historie, som din målgruppe skal kende, forstå og måske købe? Sig det med film.

Læs mere
Sig det med film
Sælger dine ord?
Tekstforfatning

Sælger dine ord?

Giver dine tekster et troværdigt billede af din virksomhed - og sælger de varer? Det ligger i ordlyden.   

Læs mere

Hos Gro&Co kan vi hjælpe dig med mange forskellige slags content. Lige fra produktion af video til tekstforfatning, grafisk design og skrivekurser.

Tag fat i os for en uforpligtende snak.

Kontakt os